vrijdag 25 december 2009

Wit England


hallo thuis

Daar was ie weer.
Uit het witte Engeland. ja, de sneeuw is hier ook door gekomen.
Laat me zien wat is er allemaal gebeurt.
We hadden een vrij drukke week vorige week met een hoop werk te doen, zo dat was een goed iets .
We zijn weer bij Maggie geweest een pas gedoopt lid en het is altijd wel goed daar. Het is iemand die houdt van praaten en dan gaat de tijd ook lekker snel.
En dan natuurlijk zijn we bezig met Stuart het enige probleem die hij heeft, op het moment is naar de kerk komen maar als het goed is is hij er de komende zondag.
En dan natuurlijk zelfs in de sneeuw het deuren kloppen voor een groot gedeelte van de tijd ,omdat we nieuwe onderzoekers aan het zoeken zijn en we een klein beetje op raken aan goede onderzoekers maar dat komt allemaal wel goed.
Dan zaterdag hadden we de doop dienst van Antonie dat is de makkelijkste die ik tot zo ver in mijn zending gehad heb en waarschijnlijk zal krijgen op mijn zending het enige dat wij moesten doen is daar aanwezig zijn en de papier handel dus lekker makkelijk was wel een goede dienst en een paar oude bekende ontmoet uit Aylesbury omdat hij (antony) eerst in Watfort naar de kerk ging en Aylesbury in de Watfort ring is en hij dus mensen van daar uit genodigd had dus dat was wel leuk.
en dan gister de kerst avondmaals dienst
Ze hadden de zondag school hier vervangen door het kerst verhaal gespeeld door het jeugd werk ,wat wel leuk was en daarna een avondmaals dienst in het teken van kerst.
en nog allerlei kado's gehad van de leden om uit te pakken op kerstdag dus er wordt naar ons uit gekeken : )

en ik denk dat het het weer zo'n beetje was kan ff niets bedenken.

Groet Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten