woensdag 7 oktober 2009

Alweer maandagHet is nog altijd mooi weer hier in Aylesbury ze zeggen dat engeland veel regen heeft, maar ik heb er nog niets van gezien.

En ja ,het pakketje heeft zijn weg gevonden dank je wel voor het horloge en het is ook weer lekker om dropjes te hebben en andere nederlands lekkers.
Engeland is niet zo goed in snoepjes (hihih)

Voor de rest was het een goede dag woensdag en ja stiller als een normale verjaardag maar ach het zij zo.

We hebben een vrij goede week gehad en dinsdag werden we rond 8 gebelt dat er iemand in ons gebied kwam wonen en als we tijd hadden ,binnen 15 min bij zijn nieuwe huis te staan om te helpen uitladen.
Het is iemand die 3 weken terug gedoopt is, en zijn vrouw is nog niet gedoopt dus we hebben er weer een onderzoeker bij ze kwamen uit een dorp/stad niet heel erg ver van hier +-10km alleen dat is het gebied uit onze zending, en bevindt zich in de Londen zuid mission.

En donderdag hadden we zoneconferentie dat is waar de zendelingen uit 3 zone's bij elkaar komen en dat is dus 1/3 van de zending waar we weer veel trainingen gehad hebben en heel veel kunnen leren.

Wat het eten betreft

We hebben +- 3 etens afspraken per week dus dat zit wel goed en voor de rest het koken gaat aardig.
We zijn de onderzoekers nog steeds aan het voorbereiden maar als het goed is hebben we aan het eind van deze week weer 1 of 2 met een doopdatum.

De conferentie was zeer goed alleen vrij lang, en het was in Watfort dat is +- 30km van hier daarheen dus dat viel opzich mee.
waar was de uitzending in rotterdam ?? in ons gebouw??

Voor de rest hadden we deze week weer een workover met de Watfort Elders ik ging naar Watfort en heb daar voor de eerste keer in een automaat gereden het is ff wat anders en het blijven opels of vauxhalls hoe ze die hier noemen maar het is best fijn rijden een automaat zeker een 1.6 ipv de 1.4 wat de normale auto's zijn.

Dat was het wel weer zo'n beetje voor deze week

Groetjes Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten