zondag 17 april 2011

De laatste weken


Hallo 11-4-2011
ja, het komt heel snel naar het einde,
Deze week hebben we heel hard gewerkt een heel veel voor elkaar gekregen,
we hebben 2 doopdiensten in de Komende week,
Saurab hij is van India en heel erg intelligent en heel erg voorbereid hij weet gewoon dat het waar is en dat dit de enigste weg is. Hij is gewoon super.
Janis hij is van Latvia en hij is heel erg goed we hebben hem geholpen om zijn laatste blok te overkomen en nu is hij er helemaal klaar voor deze zaterdag om gedoopt te worden.
En dan hebben we Geoff hij is heel erg goed, de geest is heel sterk aanwezig bij elke les en in de kerk op zondag wilde hij zijn getuigenis geven hij is gewoon geweldig en als alles goed gaat wordt hij volgende week gedoopt.
Dan hebben we een hele hoop andere die heel goed zijn en waar we pas in het begin van het onderwijs proces zijn, het gaat echt super goed hier het is heel erg druk maar we blijven doorgaan en nog maar een paar weekjes.


Groetjes Mike


Hey thuis 4-4-2011

Ten eerste ben ik aan het kijken naar een nieuw pak heb nog niets moois gevonden hopelijk volgende week of die week daarna.
ten tweede heb ik mijn planner met het adres helaas niet bij mij, dus hopelijk van de week kan ik je het geven
We gaan in dit gebied niet echt langs de deuren we spreken meestal met mensen in de stad is veel effectiever.
Verspreiden we ons meestal, dus we hebben niet echt problemen met hier met zijn drieen zijn, en in totaal aan het eind van de maand gaan ik en mijn collega van zuid- afrika naar huis.
dat was het zo'n beetje heb niet echt veel te zeggen

Groetjes,

Mike

Hallo thuis, 1-4-2011

Daar was ik dan weer, en ik ga weer verkassen voor mijn laatste 5 weken ik ga naar Dustin, is een gebied waar Patrick je meer over kan vertellen,

Laat me zien wat er allemaal gebeurt is, niet heel erg veel om heel eerlijk te zijn, we hebben eindelijk een ander flat gevonden en mijn collega met zijn nieuwe collega kunnen er aan het eind van deze week intrekken.
en dan hadden we de doop van Bertrand en Jerome Addy's wat zeer goed was.
en voor de rest hebben we vrij veel tijd besteed aan het zoeken van nieuwe personen.

dat was het helaas zo'n beetje,


Groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten