woensdag 6 oktober 2010
28-9-2010
En wat kan ik zeggen je verjaardagen op je zending voelen niet echt als verjaardagen het is gewoon werk en werk, niet echt heel veel speciaals.

Oke laat me zien wat er allemaal gebeurt is deze week.
Er is niet zo heel veel gebeurt deze week omdat al onze onderzoekers het druk hadden deze week en we niet echt afspraken hadden en de gene die we hadden annuleerde bijna allemaal, maar we zagen Sam en Taabera met de kinderen en zij doen nog steeds heel goed en ze zijn op de goede weg voor de 15e van oktober , ze begrijpen de dingen de we ze geleert hebben en zijn bereidt het word van wijsheid te leven en tiende te betalen en al die anderen gebonden te leven . het is nu wachten tot wij sam zijn gegevens op de kerk computer hebben en kijken als hij het priesterschap heeft, en dan kan hij ze dopen .
En dat is bijna iedereen die we deze week gezien hebben, dus het was een vrij rustige week, en 1 die we blij waren wanneer die voorbij is.
en hebben we een hoop tijd besteed in het zoeken naar nieuwe onderzoeker en dan zijn we vooral grondig door het area book gegaan en zover het er naar uit ziet hebben we een paar goede afspraken voor deze week .
en ik denk dat dat zo'n beetje het was wat er gebeurt is deze week omdat het vrij stil was.
en ik me niet meer kan bedenken.
Groetjes,Mike


Daar wast ik weer,

Weer een update uit London.
Laat me zien wat er allemaal gebeurt is deze week.
Het was vooral een week waarin we veel nieuwe onderzoekers gevonden hebben

En Tabera en de kinderen zijn zo goed als klaar voor de 15e.
We hadden 1 les met ze deze week en zo goed, als alles is positief ze begrijpen het vrij goed en ze gaan er voor.

Hadden we eindelijk weer een les met Bose wat zeer goed ging ze is als half door het boek van Mormon en zover is ze nog steeds van alles aan het genieten.

We een eerste les met Richard, hij is +- 35 en is van Jamaca en hij was zeer geintreseerd in het boek van Mormon en hoe het hem kan helpen, is dus vrij belovend.

En dan hadden we Grace die ons uit het niets opbelde zondag en vroeg of we weer langs wilden komen, ze was 2 jaar terug onderwezen, en ze vond ons nummer in haar telefoon en wilde de lessen weer, dat zijn de beste die jouw opzoeken en het was een zeer goed en opbouwende les met haar.

En dan iemand genaamd Reginold, hij was onderwezen een paar jaar terug en we vonden heb in het gebieds boek en hij was open om de lessen opnieuw te krijgen en hij had een paar goede vragen.Dat waren zo'n beetje al de onderzoekers deze week,
Natuurlijk Generale Conferentie waar we het hele weekend zoet mee waren. buiten ma's hoogte punten kan ik niet meer bedenken.
Dat was het voor deze week,

Groetjes,

Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten