zaterdag 21 augustus 2010

Iets natte England


Daar was ik dan weer uit iets wat natte london.

Laat me zien wat er allemaal gebeurt is deze week.
we hadden deze week meer lessen dan vorige week
Net als Debera is terug van vakantie en we zagen haar 2 keer, en het gaat zeer goed met haar.
Ze lijkt het nu te begrijpen en het op te pakken, en ze is aan het lezen, dus het gaat allemaal de goede kant op met haar.
Net als we hadden een lid bij ons ,die met de zendelingen mee was geweest een paar jaar geleden omdat ze toen ook onderwezen werd, en hij zegt dat ze nu veel beter is dan toen en dat hij nu kan zien dat ze het begrijpt..
Hebben we Lawrence weer kunnen zien hij is op het moment gewoon te druk bezig met zijn werk.
We hebben we de Aziz Familie zijn vrouw is een minderactief lid net als de kinderen en dan de vader is nog niet een lid , en nu zijn we dus aan het werken om ze terug naar de kerk te krijgen .
En de vader gedoopt te laten krijgen, hij ziet dat hij het evangelie nodig heeft en dat het een grote zegen is, ook al is de vrouw en kids minderactief.
Zover zo goed het lijkt erop dat hij alles begrijpt en op pakt,dus we hebben grote verwachtingen van ze.
Dan hebben we weer veel tijd best een tijd lopen zoeken naar nieuwe mensen,
en ik moet zeggen het is vrij succesvol we zien het resultaat we hebben op het moment best veel mensen die we de eerste les geven en deze week weer terug kunnen komen.
Net als we hadden iemand die ons vorige week stopte en zei dat ze heel blij was met het boek van Mormon dat ze 7 jaar geleden gehad had en toen vroegen we of we haar konden onderwijzen erover en ze accepteerde het .
Dus het werk gaat langzaam maar zeker vooruit.
Dan zaterdagavond hebben we geslapen bij de lea valley elders, want zij wonen dichter bij de kerk in een groot huis omdat het normaal voor 4 zendelingen is maar er op het moment maar 2 in wonen, en dan hebben ze een grote vuur put in de achter tuin tussen hebben we kampvuur gemaakt en wat marsmellos geroostert , was wel gezelig.
dat is zo'n beetje alles wat gebeurt is deze week ik weet niet echt meer te schrijven

Groetjes


Mike

Ohja het is weer zover mijn schoenen zijn aan het overlijden dus ik moet op zoek gaan naar een paar schoenen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten