vrijdag 21 mei 2010


Hallo Thuis,

Ik ga verhuizen naar het strand naar Gorleston het is naast Great Yarmouth dus een plaats aan de zee,dus eindelijk echt verhuizen en een nieuwe omgeving ik kijk er naar uit

Oke, en dan nu over wat hier gebeurt is.
er is niet zo heel erg veel gebeurt het was zoeken zoeken en zoeken weer deze week Nog steeds niet echt succes maar we hebben een paar wat lijkt als het potentieel heeft dus dat is wel goed.
Vrijdag hadden we een zendings conferentie met de hele zending een vergadering met Elder Snow van de presidentcy van de 70 dus dat was wel een goede afwisseling om ff van de straat af te zijn.
Is zo'n beetje wat hier is gebeurt niet echt veel dus maar als het goed is heb ik volgende week een hele lange email
ik weet niet meer wat meer te schrijven dus ik ga weer.

Hier gaat alles zeer goed heb het nog steeds nog naar mijn zin hier in Gorleston,
en nee heb de zee nog niet gezien maar als het goed is zien we die vandaag. Op het moment is het typisch engels weer (regen) maar de rest van vorige week was vooral zon.
We deze week hebben we 2 nieuwe onderzoekers gevonden de eerst is Andrew,
hij is +- 30 en kan zich vaag herinneren dat hij toen hij 9 was naar een lds kerk geweest was ergens in het noorden van Engeland. Maar hij is zeer geïnteresseerd en in de eerste les nodigde we hem uit om het gebed te zeggen en nadat wij uitgelegd hadden hoe wij dat doen deed hij het dus dat was zeer positief.
Toen we een boek van mormon aan hem gaven kon hij het vaag herinneren en was zeer geïnteresseerd om het te lezen dus zover zo goed.

Val ze is een oudere vrouw +- 65 ze is vrij open we lieten een boek van Mormon achter de week voor deze afspraak en ze las het en vond het vrij goed en gedurende de les was alles zeer positief en toen we vroegen wat ze vond als er weer een profeet was geroepen waarna zij antwoordde dat dat geweldig zou zijn dus het gaat goed daar alleen konden we haar niet meer zien dan die enkele keer omdat iemand in haar familie ziek was maar we zien haar in deze week.

Dan hebben we Veronica een onderzoekster die ze al langer hebben hier en het grootte probleem met haar is dat ze de sigaretten niet op kan geven maar we blijven proberen en doorgaan en hopenlijk krijgt ze het verlangen om ze op te geven
Ze hebben nog wat andere onderzoekers hier en daar maar we hebben ze niet echt gezien deze week en sommige heb ik nog niet ontmoet dus al met al hebben we een goed aantal onderzoekers en zijn we nog steeds bezig meer te vinden.

We hadden we dit weekeinde ringconferentie hier met Quentin L Cook (1 van de 12) wat zeer goed en opbouwend was en hij sprak vooral over families en dingen zoals gezins avond enzo.

Een ding wat me erg bezig heeft gehouden is de christelijke eigenschrap naasten liefde.
Moroni,schreef de pure liefde van Christus.
Ik kwam meer en meer tot de conclusie dat het een actie is en geen lege woorden.
Dus als we naar Christus kijken hoe hij zijn liefde toonde ,denk aan zijn verzoenings werk .
Zoveel liefde voor ons ,daarom moeten wij Hem altijd indachtig zijn ,voor zijn voorbeeld van liefde,Zijn grootste gebaar. Meer dan wij kunnen begrijpen of bevatten.

Nu moet gaan maar tot volgende keer,
Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten