zaterdag 29 mei 2010

Een jaar om.........Daar was ie dan weer.

Ja ja het eerste jaar is voorbij en we gaan het laatste jaar in en ze zeggen dat die sneller gaat, dus dan is het om voordat je het weet .

Het is zonnig en warm hier, en iedereen lijkt wel een stuk vrolijker dus dat is wel heel lekker.
Ja ,ik ben op de pier geweest en jaja ik kan land zien aan de andere kant,als je goed kijkt dan ik kan bijna naar huis lopen

Het was een goede week ,het enige probleem dat we hebben is dat 3 van onze onderzoekers van de aardbodem verdwenen zijn en we er nog niet in geslaagd zijn om contact met hen te leggen.
Maar het gaf ons wat tijd om nieuwe personen te zoeken en het was lekker weer dus waarom niet he.
En dat ging zeer goed we hebben nu +-30 mensen waarbij we terug konden komen ,dus dat is heel erg goed dus het gaat vooruit en we hebben er veel plezier in.

Zaterdag toen we aan het zoeken waren kwamen we een man tegen die in 1990 een trip door Amerika gemaakt heeft en dus ook in Salt Lake is geweest en had te tabernacle bezocht en hij was zeer onder de indruk .
Voelde iets speciaals en ook dat elke keer als hij voorbij de Lowestoft kapel reed dat iets hem naar binnen leek te trekken.
En hij zei, dat hij aan het zoeken is naar een kerk en hij lijkt te neigen naar'De kerk van Jezus christus van de heilige der laatste dagen.
Het enige ding dat hij zei dat hij niet kon steunen en tegen was,was een misverstand hij dacht, dat wij geen bloed gaven en toen we uitlegden dat we dat wel deden was hij zeer verbaasd.
En wilde alles ervan weten dus we hebben hem een boek van mormon en een liahona gegeven en hij ziet er naar uit om ons te zien.
Wij kunnen hem dan ook gelijk vertellen wat ze doen voor de helpende handen (toeval bestaat niet) dit jaar worden de leden aangemoedigd bloed te geven , dus dat is zeer positief.
We hadden 2 werkovers 1 met de zone leiders ik was met elder Fultz in Norwich, en daarna 1 met de district leider Elder Ashmen ook in Norwich. dus ik was 2 dagen uit dit gebied en de werkovers waren wel goed om te zien hoe Norwich is en hoe zij dingen doen.
en dat was zo'n beetje alles wat gebeurt is in deze laaste week.

Groetjes
Mike

http://www.youtube.com/profile?user=MormonMessages#p/u/100/DF01BQAcj8E


Geen opmerkingen:

Een reactie posten