vrijdag 12 maart 2010

Honing drop


Hallo

Hier gaat alles nog steeds goed.
Heb eindelijk weer honing drop : ) al verdwijnen ze in redelijk tempo maar ik heb genoeg voor de komende 4 oke, mischien 3 weken
Maar alles gaat goed.

Ja, voor de rest van deze week.
Gisele heeft nog steeds moeite met het woordt van wijsheid maar ze gaat daar langzaam mee vooruit. Het is natuurlijk een moeilijke stap om iets te stoppen wat je al 40 jaar doet maar we komen er wel ze wil echt gedoopt worden en dus proberen we alles te doen wat haar kan helpen.
Dan zijn we een minder actieven aan het onderwijzen die ons 2 weken terug belde en onze hulp nodig had en nu proberen we hem dus te helpen waar we kunnen en hij gaat langzaam vooruit.
Dan hebben we natuurlijk nog Garith die minder actieve die we af en aan aan het onderwijzen zijn en het gaat nog steeds heel goed met hem.
Voor de rest is het hier vooral op het moment nieuwe onderzoekers zoeken maar we hebben er op het moment niet echt geluk mee.
Het lijkt alsof niemand geintreseerd is op dit momemt maar we gaan door en proberen ons best.
ohja en verleden dinsdag hadden we een werk over elder Powell kwam hier .
Hij dient normaal in Harlow en het was wel leuk om ff een dag met hem te zijn en om te zien hoe hij dingen doet.
Dat is het zon beetje alles wat er gebeurt is. er gebeurt gewoon weinig omdat we nieuwe onderzoekers moeten vinden.
ohja nog 1 klein wonder we waaren aan het deuren kloppen in ëen straat en we vonden een inactieve die al 30 inactief was en verhuisd is van hier naar daar en waar ze dus haar adres niet meer van hadden maar we werden warm ontvangen en het was wel een goed afspraak. En dat was het dan

groetjes Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten