maandag 22 februari 2010


Daar is ie weer.

Eerst ff wat dingen eerst.
zoals je waarschijnlijk kan zien is mijn email adres gewijzigd omdat ze de het my lds mail geupdate hebben, als je ze naar het oude adres stuurt komen ze nog steeds aan alleen dit email adres zal denk ik zo blijven tot aan het eind van mijn zending : )

Nu dan nog meer nieuws Elder Espinoza gaat verhuizen hij verhuisd naar Hyde park, en elder Zarian (ik weet niet zeker of ik het goed gespeld heb) komt hier heen hij is uit Amerika.

Oke en nu dan over deze week.
Dinsdag was vooral Elder Espinoza dag zeggen tegen iederen.
Woensdag was het mijn nieuwe collega ophalen in Londen en daarna duurde het best lang voordat we eindelijk weer terug waren in Hitchin en daarna was het meer en deel Elder Zarian laten kennis maken met iedereen en hem het gebiedt laten zien


Oke nu dan over deze week het is een beetje een week van de werkovers eerst had ik een werk over met Elder Engelbrekse hij komt uit Zweden en het was wel een leuk en gezellige dag we hebben veel van elkaar kunnen leren en het is een goede zendeling.

Dan nog een ander werkover met Elder Hatch jaja degene waarmee ik al gedient heb, was een beetje raar maar ach ook dat was een leerzame ervaring in St. Albans.

Oke, laat me zien wat is er allemaal gebeurt.en ja, ik had gewoon besloten dat mijn handschrift niet het beste is en ik dit wou proberen en hoe meer ik schrijf zoals dit des te mooier het wordt en het gaat ook steeds sneller.

We hadden een les met Gisele wat zeer goed was we spraken over, bidt dagenlijks en de wet van kuisheid wat allemaal zeer goed ging.
Gisele ze is super goed, we hadden haar al een pamflet gegeven en ze had die al gelezen voordat wij daar kwamen en hoewel ze een paar vragen had begon ze het al een beetje te leven net als de alcohol is weg en ze is aan het werk met de sigaretten maar ook dat is veel minder en dan de koffie is ook verdwenen dus het gaat geweldig :) en dan hadden we zaterdag een les over volg de profeet en schrift studie en dat was ook zeer goed en dan als klap op de vuurpijl was ze in de kerk op zondag en was zeer goed onthaalt dus het gaat zeer goed met haar : )


Ik weet niet als ik jullie al over Kerrie verteld heb, maar ze is een vrouw uit Zuid Afrika en we hebben deze week eindelijk de eerste les kunnen afmaken.
Wat wel zeer goed was en ze vondt het goed, alleen ze heeft een probleem dat ze eerst nog van alles moet regelen voordat we met haar verder kunnen gaan ,ze is dus even op een pauze.

Dan voor de rest zijn we weer een beetje krap met onderzoekers en zijn we dus vooral nieuwe aan het zoeken.
Dat was het zo'n beetje voor deze week.

Groetjes en tot de volgende update.....

Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten