donderdag 25 maart 2010


Hallo Daar
Daar was ie weer, van het eindelijk weer zonnige Engeland , de paraplu kan in de kast voor vandaag. je weet nooit hier

En dan wat is er allemaal gebeurt is deze week.
Het gaat zeer goed met Gisele op het moment ze heeft niet meer gerookt voor de laatste 5 dagen en hopelijk houdt ze het vol en kan ze gedoopt worden aan het eind van deze maand , ze is geweldig , ze is actief in de kerk gedurende de ZHV en de onderzoekers klas en het gaat gewoon zeer goed met haar.
Ze houdt van lezen in het boek van mormon en studeren in het lesboek voor de onderzoekers klas .
Hebben we het probleem dat we een beetje op droog grond raken met onderzoekers we hebben bijna niemand meer over.
oh ja we hebben Rea nog maar zij kan niet gedoopt worden tot ze getrouwd is volgend jaar
Dus het is vooral deuren kloppen maar niet erg veel succes helaas.
Op donderdag hadden we zone conferentie wat zoals altijd weer zeer goed en opbouwend is en weer iedereen heeft gegeven om het zendingswerk te helpen hier.
En dan zijn we nog aan het werk met een paar minder actieve maar het meer en deel houdt zich niet aan de afspraken en zo, dus daar is ook niet zoveel vooruitgang.
We hebben 1 goede dan namelijk Garith die zeer aardig is en ons verwelkomt en zo en je ziet dat hij echt waardeert onze bezoekjes dus dat is goed
Dat was denkt ik bijna alles wat is gebeurt deze week veel deuren geklopt alleen helaas niet echt veel succes.
Maar we weten na regen komt zonneschijn dus met een beetje geluk hebben we succes deze week.

Dat was ie weer zo'n beetje
Weet dat ik jullie ook nog steeds mis maar ik weet dat ik hier zit in de wijsheid van de Heer en nog 14 maanden verder moet.
Nieuwe week
oh ja op donderdag en vrijdag hadden we in Stevenage een exhibitie van de kerk over zelf redzaamheid en voorbereiding over dingen die kunnen gebeuren. en wij moesten daar bij donderdag en vrijdag helpen om school kinderen een rondleiding te geven en gewoon om een oog in het zeil te houden of alles nog steeds goed gaat.
Dat was op zich wel goed en het was dan niet alleen de kerk zelf maar ook dingen net als de plaatselijke brandweer en politie en zo. en in totaal waren er 1200 bezoekers dus het was een geslaagd evenement, en goede publiciteit voor de kerk.
Was het voor de rest zo'n beetje omdat het meer en deel het zoeken naar nieuwe onderzoekers was en niet echt veel succes maar we gaan door.
ohja een klein succes op zaterdag we vonden eindelijk iemand die geïnteresseerd was en veel vragen had dus we hebben hem het een en ander uitgelegd en een andere afspraak met hem gemaakt
Groet ,Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten