zaterdag 6 februari 2010

alweer 2 de maand 2010Hallo daar was ie weer.

Weer een week voorbij gevlogen.
laat me zien wat is allemaal gebeurt deze week.
Het was vooral een week waar veel mensen de afspraken niet na kwamen dus dat je na een heel eind lopen voor een dichte deur stond : (
Maar ach we kijken vooral naar de hoogte punten en die waren er ook zeker deze week.
Allereerst Gisele ik denk dat ik al een keer over haar verteld heb, de vrouw uit B
Belgie.
Het gaat zeer goed we zijn eindelijk begonnen haar echt te onderwijzen en vooral op maandag toen we het plan van zaligheid aan haar uitlegde, ze was er zeer blij mee en vond het fantastisch en ze zei dat dit echt iets was dat ze kon geloven en de liefde van God tot uiting bracht, want dat was iets wat haar weg dreef van de jehova's getuigen dat ze daar niet in geloofde en dan ook dat er alleen 144000 gered worden en dat vondt ze niet klopen. en ze zei dat dit klopte en voelde dat het waar was dus Het was een heel erg goede afspraak op maandag en dan zagen we haar opnieuw op vrijdag en hebben we het evangelie van Christus uitgelegd en ze zei dat het eigenlijk allemaal wel vanzelf sprekend was en het allemaal aanvaarde.
dus het was allemaal zeer positief met haar.
Dan hebben we hier en daar een andere onderzoeker die langzaam vooruitgang maken maar niet echt super veel.
ohja op dinsdag hebben we een minder active gevonden die het heel erg fijn vond dat wij hem weer hebben gevonden en dat was ook echt positief.
We hadden alleen niet zoveel tijd dus we hebben een beetje gepraat maar deze week gaan we hem weer zien dus we kijken er naar uit.
en dat was zo'n beetje de hoogte punten van de week.

Groetjes Mike

ohja na 8,5 mnd zending zien mijn sokken de straat, moves zijn in ongeveer +-3 weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten