zondag 5 juli 2009

Goede week, maar druk.....


Ook deze week het was een drukke maar goede week.
het was vooral de 4 personen voorbereiden op de doop en dopen.
en natuurlijk weer veel deuren geklopt.

Bijna elke dag een lunch en dinner appointment dus ik denk niet dat het erin zit dat ik net als Jared er magerder uit ga zien op zending want de leden hier zorgen wel dat we blijven eten.

Voor de rest veel afspraken met minder actieve leden en dan vrijdag de doopdienst van Andrew , waar we sterk het gevoel kregen dat we een bepaalde onderzoeker uit moesten nodigen dus wij snel voor de doopdienst daar nog ff langs geweest en tot onze grootte verbazing was hij op de doopdienst.
Andrew werd door Elder Pimper gedoopt en ik was getuige.
Het was een zeer goede doopdienst waar de geest sterk aanwezig was. dus het was zeer goed voor die onderzoeker omdat we op 'bij hem op het punt stonden op te geven maar dit kan wel eens het keer punt zijn voor hem.

Daarna zaterdag op een neer gereden ( oja, ik rij want mijn companion heeft een Amerikaans rijbewijs en is hier al langer als 1 jaar en mag dus niet meer rijden ) we moesten een paar elders ergens anders ophalen en daarna naar een helpende handen activiteit waar we van alles geplant hebben ( en het was ook wel fijn om ff uit je pak te zijn)
Waarna we een goed gevulde avond hadden met onderzoekers en een zeer goed diner appointment en daarna nog ff naar de luton elders geweest ( elder Koppe met aanhang) omdat we nog wat formulieren op moesten halen.

Gisteren de doopdienst van de familie Collins wat zeer speciaal was en de geest heel erg sterk was echt een super ervaring.

We werden gebeld door iemand die gestopt was met de zendings lessen,maar die nu er weer volledig voor wil gaan.
Groetjes Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten