maandag 27 juli 2009

Eerste bericht uit Aylesbury


Hallo iedereen

Hier weer een update van mij, maar dit keer uit het drukke Aylesbury.
Mijn nieuwe companion is Elder Hatch uit canada en is ook nog niet zo lang in het veld.
Hij is 1 transfer langer als mij op zending, en het is een hele goede om mee te werken we leren veel van elkaar en het werk gaat voorwaards.
Nou een beetje over Aylesbury het is een heel groot gebied het was 7 maanden terug 1 wijk en een gemeente maar ze hebben het terug moeten brengen naar 1 wijk en daarom valt Leighton buzzard ook onder ons gebied wat het gebied groot maat het is +-50km van Aylesbury naar Leigton buzzard. zo het is dus ook niet gek dat we een auto hebben en die hebben we ook echt wel nodig.
En dan de onderzoekers in Augustus hebben we waarschijnlijk 7 doopelingen.
waaronder de Sangoya's is een familie uit nigeria en de vader met 2 zoons worden volgende week gedoopt en 1 andere zoon volgt over 2 weken.
het is een hele goede familie ze kunnen niet wachten voordat ze gedoopt worden echt super hoe enthousiast ze zijn, het grootste probleem daar is dat we ze niet allemaal in 1 keer kunnen onderwijzen omdat iedereen daar zijn eigen tijdschema heeft. we zien de 2 jongste zoons het meest ze zijn 10 en 12 en zijn echt super ze gaan er echt voor.
en dan hebben we Martin Manders.
een man van +-50 van wie zijn vrouw al lid was en hij heel af en toe naar de kerk kwam maar ondertussen komt hij nu elke week en hij kijkt er naar uit om gedoopt te worden.
Hij heeft vrij veel kennis in huis, hij geeft les in de onderzoekers klas dat zie je niet veel onderzoekers doen. echt super.
En dan hebben we nog diverse andere onderzoeker en minder active die we bezoek dus het is hier heel druk elke dag.
en dat was het weer zo'n beetje

Groetjes,

Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten