vrijdag 12 juni 2009

Laatste bericht uit M.T.C.
Deze week bestond weer uit veel leren .
Donderdag zijn we gaan deuren kloppen het was weer een ervaring veel deuren werden dicht gegooid,maar ook sommige die geintresseerd waren. Dus een goede ervaring .
Op zaterdag hadden we een landelijke priesterschaps vergadering met Pres Uchdorf .
, wat zeer opbouwend was. Zondag Ringconferentie.
Maandag avond de laatste maandag op de M.T.C. de laatste getuigenis van Bruce R mc conky gehoord deze is echt goed , zou graag hier een copy van hebben.
Dinsdag voor het laatst hier door de Preston Tempel geweest ,alle kaartjes die jullie gestuurd hadden zijn er doorheen.
We hebben net naar de ringpresident hier geluisterd ,die zijn bekerings verhaal vertelde en de geest was er zo sterk aanwezig en hij was echt iemand die door dat iemand niet op gaf, bekeert is echt geweldig het verhaal dat hij verteld heeft. En voor de rest is het spannend waar ik morgen heen gezonden word wie weet naar 1 van Patrick zijn gebieden zou speciaal zijn. ik ga in ieder geval het kantoor zien dat hij verhuisd heeft.
het enige nadeel is we moeten om ..........4.30 op dat is vroeg.
ik kan niet wachten om het veld in te gaan ook al was de tijd hier echt geweldig en de geest keer op keer aanwezig echt geweldige ervaring maar nog maar een paar uurtjes en we gaan de boze buiten wereld in : )
het is geweldig om op zending te zijn de geest die je er keer op keer voelt is gewoon geweldig en moedigt je steeds aan nog beter je best te doen een geweldig gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten