dinsdag 20 juli 2010

Goede weken in London
12-7-2010
Het was weer een goede week hier in London.

Ik moet zeggen dat ik van London aan het genieten ben, het is meestal druk maar het is een goede drukte.
Laat me zien wat er weer allemaal gebeurt is deze week.
Dinsdag hadden we Zone Conferentie in Hyde Park wat wel goed was en daar weer wat van iedeen opgepikt die we kunnen toepassen hier in ons gebied
Helaas hadden we deze week niet de mogenlijkheid om Sam + Tabera te zien, maar gelukkig, zien we ze morgen en waarschijnlijk moeten we hun doopdatum iets terug zetten .
Maar aan de telefoon klinken ze nog steeds goed en met vol verwachting op de doop dag.
Lawrence ,we hebben met hem gisteren een doopdatum gezet en hebben hem het eerste deel van het plan van zaligheid uitgelegd wat zeer goed ging.
We hebben een nieuwe onderzoeker gevonden met de Naam Hope en hebben haar de eerste les gegeven en het blijkt dat zij naar de kerk is geweest in Zuid-afrika en vond het zeer goed toen ze daar was en wilde graag meer weten toen we haar op de straat vonden de eerste les ging gewoon zeer goed en zij gaf het slot gebed en ze wilde ons graag terug zien en we hebben hoge verwachtingen voor haar.
Laat me zien wat er nog meer is gebeurt hier.
voor de rest het gewone normale werk.
Ohja toen we aan het lopen waren naar Hope gingen we een weg die we normaal nooit nemen maar het voelde goed en op de weg kwamen we een minder actieve tegen die op het punt stond terug te willen keren naar de Kerk en toe we haar pad kruisde zei ze ;dit moest zo zijn en was heel blij dat ze ons zag wat kan je zegen onze Hemelse Vader is aan het werk

19-7-2010
Het gaat nog steeds goed hier in londen, en ja, we hadden een paar keer een kleine regen bui maar ze waren allemaal van korte duur dus niet echt problemen mee gehad gelukkig.
Het was zoals gewoonlijk weer een vrij drukke week . Laat me zien wat is er allemaal gebeurt.
Helaas hebben we nog steeds geen mogelijk heid gehad om Sam + Tabera te zien maar als alles goed gaat zien we ze morgen dus dat moet goed gaan
Succes met Lawrence hij heeft een doopdatum voor de 21 van volgende maand en is nog steeds aan het genieten van alles, net als hij was gisteren in de kerk helaas alleen maar voor de avondsmaal vergadering maar hij genoot er van en hij is gewoon nog steeds super.
We hebben een lid dat hem geweldig opvangt,zo als dat ze samen naar de kerk komen. (de avondmaals vergadering is smorgens hier om 9.00 )
We een oude onderzoekers weer opgepakt haar naam is Pepsi ze is van Jamaica , ze was de laaste keer dicht bij gedoopt te worden maar ze voelde zich er niet klaar voor maar deze keer denkt ze dat ze het mischien gaat doen, dus als we de goed dingen onderwijzen zal het wel goed komen.

Ohja we hebben een onderzoeker genaam Debra we hebben haar helaas maar 1 keer kunnen zien deze week en heeft helaas niet uit het Boek van Mormon gelezen en wij hebben dus samen met haar gelezen, en dan hopelijk als we er deze week komen heeft ze gelezen.
dat is zo'n beetje alles wat ik kan bedenken dat ik gedaan heb deze week.

Groetjes Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten