zondag 24 januari 2010

vooruit gaan....


Uit het ja, wat kan je het noemen grijze engeland.
ook hier is de sneeuw weer vertrokken en op het moment staat de lucht op het punt van regenen. en het is dan ook nu en dan een bui. dus ik denk dat het droog blijft tot dat ik naar buiten ga : )

Maar alles gaat goed hier in engeland.
we waren deze week vooral bezig met het contact opnemen van mensen de zeiden dat ze geitresseerd waren vorige week en dan ging vrij goed we hebben een paar nieuwe onderzoekers en een paar gedropt die niet echt vooruitgang maakte
Net als stuart, we hebben hem aan de kant gezet omdat hij een beetje vast in zijn wegen is op het moment.
Niet vooruit wilden gaan en aangezien we de laaste tijd veel gehoort hebben dat als iemand niet de inspanning leverd .
Wij verder moeten gaan met andere mensen die het wel willen doen.
Op woensdag tot donderdag hadden we een werk over met Harlow ik ging naar Harlow, alleen normaal gaat er een bus van een station wat net 3 stops is van hier alleen door de sneeuw wat er lag kwam deze niet en moesten we over london wat dus weer wat extra tijd koste.
Daar een goede tijd gehad in Harlow en met iemand een doop gesprek gehouden en ze wordt gedoopt aan het einde van deze week dus het gaat wel goed daar.
Dan zaterdag hadden we een doopdienst in Stevenage en omdat ik de district leider ben heb ik mijn hoofd daar laten zien en alles ging goed daar.
en voor de rest deze week een paar nieuwe onderzoekers waaronder:
Sharon die alles begreep en snapte wat we onderwezen alleen moeite heeft met het geloven dat er een nieuwe profeet is op aarde.
Maar dat is een kwestie van tijd als ze het boek van mormon blijft lezen komt het er wel.
Met Gisel staat op het moment stil omdat zij ziek is maar ze gelooft tot zover alles en ziet waarom er een nieuwe profeet nodig was enzo.
en dat was zo'n beetje onze week weer.

Groetjes Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten